החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדגים
לפסטה ברוטב עגבניות
אופן ההכנה
לרוטב עגבניות ובזיליקום
1
מטגנים את השום והצ'ילי בשמן זית חצי דקה. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש קטנה עד שהעגבניות "נמסות". מתבלים במלח, פלפל גרוס ועלי בזיליקום.
לפסטה
2
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומערבבים עם הרוטב. מעבירים לקערות הגשה.
לדגים
3
מסדרים את פרוסות הלימון, השום והתימין בבטן הדג. מתבלים את הדג במעט פלפל גרוס. מכסים את הדגים במלח כיסוי מלא ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 20 דקות. מסירים בזהירות את שכבת המלח. מקלפים את העור ומסירים את בשר הדג. מניחים את בשר הדג מעל הפסטה ומזליפים מעט שמן זית.