החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
לרוטב
1
מערבבים את כל החומרים היטב עד שהסוכר נמס.
לדגים
2
חורצים 3 חריצים עמוקים בבשר הדגים בכל צד.
3
מחממים שמן לטיגון בווק או בסיר רחב.
4
מתבלים את הדגים במלח ומקמחים היטב.
5
מנערים את הקמח העודף ומניחים את הדג בשמן - מטגנים שני דגים בכל פעם כדי שהשמן לא יתקרר והטיגון יהיה מהיר ויעיל.
6
מטגנים 7 דקות בחום גבוה ומוציאים לנייר סופג.
להגשה
7
מסדרים את הדגים בצלחות ויוצקים את הרוטב כשהדגים עדיין חמים מאוד.