מתכון

דסקיות גבינה וחרדל

נשנוש שהוא הגילטי פלז'ר המושלם - עוגיות גבינה מלוחות

4,268 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
דסקיות גבינה וחרדל. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף
דסקיות גבינה וחרדל. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מרסקים גבינה, חמאה וחלמון במעבד מזון למרקם משחתי. מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים בפולסים רק עד לאיחוד החומרים (יש להימנע מעיבוד יתר). מעבירים לשקית ומקררים 30 דקות.

2

חוצים את הבצק ויוצרים 2 גלילים. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקפיא למשך שעה (אפשר להקפיא עד חודשיים).

3

מחממים תנור ל-180 מעלות.

4

מברישים את גלילי הבצק בביצה ומגלגלים בקצח. פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5

אופים כ-12 דקות עד הזהבה. שומרים בכלי אטום.