מתכון

הום פרייז

הום פרייז - מנת תפוחי האדמה האולטימטיבית של מסעדת בנדיקט

18,726 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
הום פרייז של בנדיקט. צילום: שרית גופן
הום פרייז של בנדיקט. צילום: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עמוק, מכסים במים קרים ומוסיפים קורט מלח. מבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות, מסננים היטב ושומרים בצד.

2

בסיר רחב מחממים שמן לטיגון. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את קוביות תפוחי האדמה המבושלות לטיגון עמוק. מטגנים כ-8-7 דקות או עד קבלת גוון שחום. מסננים ושומרים בצד.

3

במחבת רחבה מחממים חמאה ומוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטגנים עד הזהבה.

4

כאשר הבצל זהוב ומטוגן, מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגניםלמחבת,מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים היטב ומגישים.