החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עמוק, מכסים במים קרים ומוסיפים קורט מלח. מבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות, מסננים היטב ושומרים בצד.
2
בסיר רחב מחממים שמן לטיגון. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את קוביות תפוחי האדמה המבושלות לטיגון עמוק. מטגנים כ-8-7 דקות או עד קבלת גוון שחום. מסננים ושומרים בצד.
3
במחבת רחבה מחממים חמאה ומוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטגנים עד הזהבה.
4
כאשר הבצל זהוב ומטוגן, מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגניםלמחבת,מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים היטב ומגישים.