החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את הלחמנייה לשניים. על החצי התחתון מורחים שכבה דקה של מיונז ומניחים אותה על פלנצ'ה מחוממת ל-100 מעלות לכ-20 שניות.
2
על החצי השני מורחים את הקטשופ ומעליו מניחים ירקות לפי הסדר: שכבת רצועות דקות של חסה (מקפידים שלא לשים כמות גדולה אלא לפזר בצורה שווה את העלים); פרוסות בצל סגול ופרוסות מלפפון חמוץ; מעל מניחים פרוסת עגבנייה ש"מחזיקה" את שאר הירקות.
לבשר
3
מניחים את הקציצה על פלנצ'ה מחוממת ל-200 מעלות למספר שניות והופכים. משטחים את הקציצה בעזרת מרית מתכת ומבשלים כדקה נוספת מכל צד.
4
מניחים את הקציצה על חלקה התחתון של הלחמנייה, סוגרים ומגישים חם.