מתכון

המבורגר בקר בלחמנייה עם ירקות

מניחים את הקציצה על חלקה התחתון של הלחמנייה, סוגרים ומגישים חם וטעים

6,524 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
המבורגר בקר בלחמנייה עם ירקות של מושיק רוט צילום וסטיילינג: בועז לביא
המבורגר בקר בלחמנייה עם ירקות של מושיק רוט צילום וסטיילינג: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הלחמנייה לשניים. על החצי התחתון מורחים שכבה דקה של מיונז ומניחים אותה על פלנצ'ה מחוממת ל-100 מעלות לכ-20 שניות.

2

על החצי השני מורחים את הקטשופ ומעליו מניחים ירקות לפי הסדר: שכבת רצועות דקות של חסה (מקפידים שלא לשים כמות גדולה אלא לפזר בצורה שווה את העלים); פרוסות בצל סגול ופרוסות מלפפון חמוץ; מעל מניחים פרוסת עגבנייה ש"מחזיקה" את שאר הירקות.

לבשר

3

מניחים את הקציצה על פלנצ'ה מחוממת ל-200 מעלות למספר שניות והופכים. משטחים את הקציצה בעזרת מרית מתכת ומבשלים כדקה נוספת מכל צד.

4

מניחים את הקציצה על חלקה התחתון של הלחמנייה, סוגרים ומגישים חם.