מתכון

המבורגר מבשר בקר של מושיק רוט

שף מושיק רוט מגיש מתכון להמבורגר משובח מקציצות בקר. למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין בבית?

2,800 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
המבורגר מבשר בקר של מושיק רוט צילום וסטיילינג: בועז לביא
המבורגר מבשר בקר של מושיק רוט צילום וסטיילינג: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים את הבצל וקוצצים דק ככל האפשר. מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את הבצל והתבלינים ולשים את כל המרכיבים יחד מספר דקות.

2

לאחר הלישה נותנים לבשר לנוח במקרר למשך שעה.

3

מוציאים את תערובת הבשר מהמקרר כ-10 דקות לפני ההכנה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. מכינים קציצות בגודל הרצוי ומטגנים על מחבת פסים לוהטת (או גריל) עד לרמת העשייה הרצויה.