מתכון

זיגבורגר – ההמבורגר של זיגל

השף רותם צרפתי חושף את המתכון להמבורגר המפורסם שלו ממסעדת הבשרים הכשרה, זיגל

אוגוסט 2019
זיגבורגר - ההמבורגר של זיגל של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר
זיגבורגר - ההמבורגר של זיגל של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מאדים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מסננים מנוזלים ומניחים להתקרר.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים לפי הטעם (שמים חתיכה קטנה על מחבת או גריל וטועמים חם).

3

מחלקים את התערובת לחמישה חלקים, מכדררים לכדור ומשטחים בתוך רינג להמבורגר. מניחים חצי שעה במקרר.

4

לפני ההגשה צולים את ההמבורגרים על מחבת חמה עם מעט שמן.

הצעת הגשה

5

מומלץ להגיש עם לחמנייה מעט מתוקה, ירקות טריים, צ'יפס ומיונז ביתי.