החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מאדים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מסננים מנוזלים ומניחים להתקרר.
2
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים לפי הטעם (שמים חתיכה קטנה על מחבת או גריל וטועמים חם).
3
מחלקים את התערובת לחמישה חלקים, מכדררים לכדור ומשטחים בתוך רינג להמבורגר. מניחים חצי שעה במקרר.
4
לפני ההגשה צולים את ההמבורגרים על מחבת חמה עם מעט שמן.
הצעת הגשה
5
מומלץ להגיש עם לחמנייה מעט מתוקה, ירקות טריים, צ'יפס ומיונז ביתי.