החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
להגשה:
לזילוף:
אופן ההכנה
1
מכינים את המרינדה וצולים את הבשר: מערבבים סוכר וסויה, עד שהסוכר נמס. משרים את הבשרים בתערובת למשך שעה.
2
מחממים במחבת ברזל 2 כפות שמן. צולים את הבשרים במשך 5-3 דקות, רק עד שהם מקבלים גוון חום.
3
חותכים את הבשרים לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ. רצוי להשהות כמה שעות לפני ההגשה.
4
חולטים את השרימפס: מביאים לרתיחה ליטר מים עם כפית מלח. חולטים שרימפס 45 שניות. מסננים ומניחים בצד.
5
מקפיצים ומגישים: מחממים במחבת טפלון עבה וגדולה או בווק את שאר השמן, שום וג'ינג'ר, עד שהשום מעלה ריח. מוסיפים את הבשרים והשרימפס ומערבבים.
6
מוסיפים את שאר הירקות וחומרי הטעם ומערבבים. מוסיפים אטריות ו-3-2 כפות מים ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהמנה חמה.
7
מעבירים לצלחת. מזלפים שמן שומשום ומקשטים בבצל ירוק.