מתכון

הסחוג של ארז

תוספת של גרגרי כוסברה כתושים למחית מעניקה לה המון טעם. הרציניים יכולים להוסיף עוד צ'ילי

525 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
הסחוג של ארז של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
הסחוג של ארז של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

חורצים איקס בחלק התחתון של העגבניות ומניחים בתבנית יחד עם פלפל צ'ילי.

3

צולים כ- 30 דקות עד שהפלפל החריף והעגבניות מעט משחימים, מתרככים והקליפה נפרדת מהם בקלות. מצננים בקופסה אטומה.

4

קולפים את הפלפל והעגבניות, חוצים את הפלפל ונפטרים מהגרעינים.

5

מעבירים את הירקות למעבד מזון. מוסיפים 3 כפות שמן זית, כוסברה, שום וזרעי כוסברה וטוחנים לעיסה אחידה.

6

מעבירים לצנצנת, מכסים במעט שמן זית ושומרים 4-3 ימים במקרר.