החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
חורצים איקס בחלק התחתון של העגבניות ומניחים בתבנית יחד עם פלפל צ'ילי.
3
צולים כ- 30 דקות עד שהפלפל החריף והעגבניות מעט משחימים, מתרככים והקליפה נפרדת מהם בקלות. מצננים בקופסה אטומה.
4
קולפים את הפלפל והעגבניות, חוצים את הפלפל ונפטרים מהגרעינים.
5
מעבירים את הירקות למעבד מזון. מוסיפים 3 כפות שמן זית, כוסברה, שום וזרעי כוסברה וטוחנים לעיסה אחידה.
6
מעבירים לצנצנת, מכסים במעט שמן זית ושומרים 4-3 ימים במקרר.