החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבלים את כל החומרים למעט הפטל במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות לקבלת בלילה חלקה וסמיכה. מקפלים פנימה את הפטל בעדינות.
2
מכסים ומתפיחים כשעה. התערובת אמורה להיות סמיכה מאוד וכמעט בצקית או כמו בצק מאוד דליל ודביק.
3
מחממים טוסטר להכנת ואפלים.
4
יוצקים למרכז הפלטה 2 כפות גדושות של בלילת בצק, שתכסה כמעט את הפלטה החמה. סוגרים (עכשיו הבצק ממלא את כל השטח) ואופים כ-4 דקות. מוציאים לצלחת הגשה, מוסיפים תוספות לפי החשק (גלידה, קצפת, פירות, סירופ ואגוזים) ומגישים.