הגשתי עם פירות טריים ומיובשים, שוקולד איכותי (וגם קוקוס, אגוזים ומייפל).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מנפים קמח כוסמין ואבקת אפייה לקערה.
2
טורפים בקערה אחרת ביצים, סוכר, שמן, מלח, חלב וחמאת קקאו,תמצית הוניל, מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים לתערובת סמיכה.
3
מחממים מחבת וופל בלגי על אש בינונית ומשמנים בשמן זית או חמאה. יוצקים כף בכל ריבוע כך שהבלילה תכסה את כל המחבת וסוגרים את המכסה. מטגנים כדקה מכל צד עד שהוופל משתחרר בקלות. מגישים עם פירות טריים ומיובשים, שוקולד איכותי (וגם קוקוס, אגוזים ומייפל).