מתכון

זיתים מתובלים

גם אם אתם לא נוהגים לכבוש זיתים בעצמכם, תוכלו להשוויץ בצנצנת זיתים שתיבלתם בעצמכם

3,259 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
זיתים מתובלים של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
זיתים מתובלים של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

קונים זיתים מוכנים, מוסיפים להם עשבי תיבול טריים וריחניים, קליפות תפוז מסוכרות ופלפל ירוק חריף ומקבלים נשנוש מלא טעמים שכיף להגיש ליד בירה צוננת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסננים את הזיתים מהנוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.

2

מעבירים לכלי עם מכסה ושומרים עד שבועיים במקרר.