מתכון

חטיפי אסאדו ברוטב צ'ימיצ'ורי ביתי

חשוב שכל נתח יגיע לצלייה כשהוא בטמפרטורת חדר. נתח שיוצא מהמקרר יישאר קר מבפנים במידות עשייה נמוכות

5,142 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
חטיפי אסאדו ברוטב צ'ימצ'ורי ביתי של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק
חטיפי אסאדו ברוטב צ'ימצ'ורי ביתי של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב צ'ימיצ'ורי ביתי

אופן ההכנה

1

מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.

2

משרים את חטיפי האסאדו ברוטב במקרר כ-24 שעות, בכלי סגור.

3

מוציאים את הבשר מהרוטב וצולים על מחבת פסים חמה או על הגריל עד שהשומן נמס (כ-4 דקות מכל צד).