החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בסיר כפול (באן מרי) ממסים את השוקולד המסה מלאה עד שהוא נוזלי, חלק וללא גושים. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את שמן הקוקוס או החמאה לקבלת מסה חלקה ומבריקה.
2
מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
3
כשתערובת השוקולד מצטננת מעט מורחים את התערובת לצורת מרובע באופן אחיד על נייר האפייה, בערך עד לגובה של חצי ס"מ. מומלץ לעבוד בעזרת פלטה קטנה לקבלת שטח פנים חלק ונוח.
4
מפזרים את האגוזים והפירות היבשים באופן אחיד על כל שטח הפנים של השוקולד. כותשים את המלח כדי שהגבישים לא יהיו גדולים מדי ומפזרים מעל.
5
מעבירים למקרר לצינון מלא. לאחר שהשוקולד מתקשה, אחרי שעה לפחות, אפשר לחתוך אותו לצורות בגודל הרצוי בעזרת סכין חדה, אבל עדיף לשבור בידיים.