הכנה מראש והקפאה: שומרים במקרר עד שבועיים או במקפיא עד חודש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מרפדים תבנית מרובעת בגודל של כ־20*20 ס"מ בנייר אפייה. מניחים אגוזים במעבד מזון, טוחנים בפולסים לשברים גסים, אם רוצים חטיפים משובצים בשברי אגוזים מוציאים חלק מהאגוזים ושומרים בצד, אם לא - מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים למחית אחידה.
2
מוציאים את המחית ממכל מעבד המזון, אם שמרנו שברי אגוזים גסים בצד מוסיפים לתערובת ולשים מעט בידיים להטמעה ומשטחים בתבנית בשכבה אחידה בגובה של כ־½1 ס"מ. מכסים את העיסה בניילון נצמד ומעבירים למקרר או למקפיא לשעתיים.
3
מוציאים את התבנית מהמקרר וחותכים למלבנים ברוחב 1 ס"מ ובאורך ½2 ס"מ. מגלגלים בקוקוס או בקקאו לציפוי (לא חובה). אם רוצים, עוטפים כמו סוכריות בנייר צלופן. מאחסנים בשכבות מופרדות זו מזו בנייר אפייה או בניילון, במקפיא או במקרר.