מרסקים את כל חומרי קרם הגספצ׳ו בבלנדר או במעבד מזון לקבלת מרק חלק ואחיד. טועמים ומתבלים. אפשר לשמור במקרר שעה-שעתיים עד להגשה. אבל לא יותר (טעמו של הגספצ׳ו עלול להיפגע). מטגנים את החלומי במחבת עם מעט שמן, מעל להבה בינונית-נמוכה, דקה-שתיים מכל צד, או עד להזהבה. מניחים את החלומי על קרם הגספצ׳ו ומגישים מיד..החומרים
טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
2
3
חלומי צלויה על קרם גספצ׳ו
מתכון
לקחנו את המרק הספרדי עז הטעמים, הפכנו אותו לרוטב קרמי ושדכנו לו פרוסות זהובות ולוהטות של גבינת חלומי צרובה
1,442 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019