מצננים את התערובת במקרר חמש שעות לפני הטיגון
כדאי להצטייד במסננת מתכת עם חורים גדולים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים יחד בקערה את כל החומרים, מלבד השמן לטיגון. מאחסנים את התערובת במקרר ל"מנוחה" של חמש שעות.
2
לאחר חמש שעות מוציאים את התערובת מהמקרר ומניחים במסננת מתכת עם חורים גדולים.
3
מטגנים את התערובת בעודה במסננת בסיר עם שמן עמוק במשך 5-7 דקות, עד שמתקבל גוון זהוב ויפה. השמן הרותח צריך להיות בחום של 180-200 מעלות. מסננים מהשמן ומגישים.