מתכון

חלת בצל

המנה הממכרת, שאי אפשר להפסיק לאכול

26,381 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
חלת בצל של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי
חלת בצל של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי

מצננים את התערובת במקרר חמש שעות לפני הטיגון

כדאי להצטייד במסננת מתכת עם חורים גדולים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים יחד בקערה את כל החומרים, מלבד השמן לטיגון. מאחסנים את התערובת במקרר ל"מנוחה" של חמש שעות.

2

לאחר חמש שעות מוציאים את התערובת מהמקרר ומניחים במסננת מתכת עם חורים גדולים.

3

מטגנים את התערובת בעודה במסננת בסיר עם שמן עמוק במשך 5-7 דקות, עד שמתקבל גוון זהוב ויפה. השמן הרותח צריך להיות בחום של 180-200 מעלות. מסננים מהשמן ומגישים.