החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מערבלים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית קמחים, שמרים, סוכר, ביצים, מים ומלח 7־ 10 דקות לבצק חלק ומבריק.
2
מורידים את מהירות הלישה לנמוכה, מוסיפים גבינת מנצ׳גו, תימין ואורגנו ולשים עד שהם נטמעים בבצק.
3
מכסים את הקערה ומתפיחים בטמפרטורת החדר כ־ 45 דקות להכפלת הנפח.
4
מחלקים את הבצק לשניים, מחלקים כל מחצית לשלוש, מגלגלים כל חלק לנחש וקולעים שתי צמות.
5
מעבירים את החלות לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ומתפיחים כ־ 30 דקות להכפלת הנפח.
6
מחממים תנור ל־ 150 מעלות. אופים את החלות כ־ 25 דקות עד שהן זהובות משני הצדדים.