מתכון

חמאה ירוקה

הצרפתים נוהגים לקרוא לה חמאת אסקרגו כי היא המלווה הקבועה של מנות השבלולים המפורסמת

3,003 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
חמאת אסקרגו של שף חגי לרנר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
חמאת אסקרגו של שף חגי לרנר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים חמאה, שאלוט קצוץ, שן שום קצוצה דק, פטרוזיליה, כפית מלח ומעט פלפל שחור.

2

מגלגלים את החמאה בניילון נצמד לגליל ומעבירים למקרר לשעה לפחות עד התייצבות. פורסים לדיסקיות ומגישים.