החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים חמאה, שאלוט קצוץ, שן שום קצוצה דק, פטרוזיליה, כפית מלח ומעט פלפל שחור.
2
מגלגלים את החמאה בניילון נצמד לגליל ומעבירים למקרר לשעה לפחות עד התייצבות. פורסים לדיסקיות ומגישים.
הצרפתים נוהגים לקרוא לה חמאת אסקרגו כי היא המלווה הקבועה של מנות השבלולים המפורסמת
מערבבים חמאה, שאלוט קצוץ, שן שום קצוצה דק, פטרוזיליה, כפית מלח ומעט פלפל שחור.
מגלגלים את החמאה בניילון נצמד לגליל ומעבירים למקרר לשעה לפחות עד התייצבות. פורסים לדיסקיות ומגישים.