החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים עד שהסוכר נמס ושומרים במקרר, אפילו כמה שבועות.
גיוונים:
מוסיפים למרינדה ג‘ינג‘ר, שום, צ‘ילי אדום מיובש או שמן שומשום — כל אחד בנפרד או כולם יחד.
המרינדה נותנת טעם כבוש עדין, אך מותירה את המרקם של הירקות פריך
מערבבים את כל החומרים עד שהסוכר נמס ושומרים במקרר, אפילו כמה שבועות.
גיוונים:
מוסיפים למרינדה ג‘ינג‘ר, שום, צ‘ילי אדום מיובש או שמן שומשום — כל אחד בנפרד או כולם יחד.