מתכון

חמין טבעוני עם שורשים וערמונים

החמין הטבעוני הזה הוא תבשיל קדירה מופלא עם ניחוחות של אדמה. הסוד הגדול של המנה הוא בישול בתה שמחליף ציר או מים

23,371 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
חמין שורשים וערמונים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
חמין שורשים וערמונים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנית חסינת חום או בסיר ברזל מרופדים בנייר אפייה.

2

עוטפים את התבנית או הסיר בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך שעה.

3

מסירים את כיסוי האלומיניום וממשיכים לאפות עד להשחמת הירקות.