החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את חצאי העופות בתבנית כשהעור כלפי מעלה.
2
בכלי נפרד מערבבים את כל שאר החומרים ויוצקים מעל העופות. מכסים בנייר אפייה ומעליו שמים נייר כסף. מכניסים למשך 30 דקות לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות טורבו. מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים שעתיים וחצי נוספות.
3
מוציאים מהתנור ופותחים את נייר הכסף. מסננים את הנוזל ושומרים אותו בצד. מוציאים את העופות בזהירות – הם יהיו רכים כל כך, עד שיוכלו להתפרק בקלות בזמן שמרימים אותם מהתבנית.
4
צולים את העופות על הגריל לקבלת צבע ומזגגים מדי פעם בנוזל.
להגשה
5
מעטרים בתפוזים ובענפי תימין. מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה בצנצנות הגשה אישיות.
כלים: תבנית עמוקה לתנור