החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים, מלבד הדגים, הכרוויה ומיץ הלימון, לעיסה קרה בתוך סיר שטוח. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה בינונית. ממשיכים לבשל 7 דקות נוספות.
2
מניחים את הדגים בתוך הסיר ומבשלים 20 דקות נוספות על להבה נמוכה.
3
מוסיפים לסיר את הכרוויה ומערבבים כאשר הסיר עדיין על האש. סוחטים פנימה את המיץ מלימון שלם ומשאירים על הגז לעוד 3 דקות.
4
לחריימה חריף יותר מוסיפים לתבשיל שני פלפלים חריפים, ירוקים או אדומים, מבלי לחתוך אותם או להוציא את הגרעינים.