החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים את הלדר במים חמים כשעה. טחנים את הלדר עם המים ומצננים.
2
משרים את הצימוקים בקערית מים חמים עד לכיסוי.
3
שוטפים את הפירות היבשים וקוצצים לחתיכות בינוניות. מכסים במים חמים את כל הפירות היבשים, למעט הצימוקים. מעבירים למקרר ל-6 שעות. מסננים את הצימוקים ומעבירים לקערת הפירות היבשים. מוסיפים גם את הלדר הטחון, ומערבבים. אם התערובת סמיכה מדי, מדללים בעוד מים קרים.
4
להכנת המשקה: מכניסים פירות יבשים לכוס עם קרח, ומוסיפים ממי ההשריה. מקשטים בצנוברים ושקדים.