ההשראה באה מהשף צ'ארלי טרוטר – הראשון שהגיש קוסקוס עשוי מכרובית. הפעם גייסנו את הכרובית כדי שתתפוס את מקומו של הבורגול.
גיוון: מחליפים את העגבניות, המלפפונים והבצל הלבן ב- 1/2 כוס צימוקים, 1/4 כוס משמשים מיובשים קצוצים ו- 1/4 כוס צנוברים קלויים.
באותה שיטה מכינים: טאבולה קינואה וירקות מחליפים את הכרובית בכוס קינואה שמבשלים במי מלח רותחים 15 דקות כמו שמבשלים פסטה.
אותה הטאבולה בשינוי אדרת לטאבולה כרובית ופירות מיובשים מחליפים את העגבניות, המלפפונים והבצל הלבן ב- 1/2 כוס צימוקים, 1/4 כוס משמשים מיובשים קצוצים ו- 1/4 כוס צנוברים קלויים ובצל קצוץ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חולטים פרחי כרובית במי מלח וכורכום רותחים במשך דקה. מוציאים, מסננים ומצננים.
2
מרסקים את הכרובית במעבד מזון לפירורים דקים ומעבירים לקערה.
3
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.