החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים במים פושרים את הבורגול כ-20 דקות ומסננים היטב.
2
שורפים את החציל על אש גלויה, קולפים וקוצצים. חותכים את העגבנייה והמלפפון לקוביות קטנות וקוצצים את הבצל הירוק ועשבי התיבול.
3
מערבבים את הבורגול עם כל הירקות ומתבלים בשמן זית, במיץ לימון, במלח ובפלפל שחור.
4
צולים את "נתח" הטופו בגריל פחמים כ-2 דקות בכל פאה ופורסים את הטופו לפרוסות דקות.
להגשה
5
מניחים שתי כפות סלט טבולה במרכז הצלחת ומעל פרוסות טופו צלוי.