מתכון

טופו בגריל פחמים עם סלט טבולה

פרוסות טופו צלוי מעל סלט טבולה וירקות טרי ורענן

1,369 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
טופו בגריל פחמים עם סלט טבולה של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
טופו בגריל פחמים עם סלט טבולה של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים במים פושרים את הבורגול כ-20 דקות ומסננים היטב.

2

שורפים את החציל על אש גלויה, קולפים וקוצצים. חותכים את העגבנייה והמלפפון לקוביות קטנות וקוצצים את הבצל הירוק ועשבי התיבול.

3

מערבבים את הבורגול עם כל הירקות ומתבלים בשמן זית, במיץ לימון, במלח ובפלפל שחור.

4

צולים את "נתח" הטופו בגריל פחמים כ-2 דקות בכל פאה ופורסים את הטופו לפרוסות דקות.

להגשה

5

מניחים שתי כפות סלט טבולה במרכז הצלחת ומעל פרוסות טופו צלוי.