החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבשמל
אופן ההכנה
מכינים את הבצק
1
מעבדים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה או ידנית במשך 10 דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה־שעה.
מכינים את הבשמל
2
מחממים את החלב בסיר קטן. ממסים את החמאה בסיר קטן נוסף. מוסיפים את הקמח לחמאה בבת אחת ומערבבים נמרצות עד שנוצרת רביכה. מוסיפים את החלב החם וממשיכים לערבב כ־5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים מיד את הגבינה ומערבבים. מסננים את התערובת ומעבירים למקרר.
מכינים את הפסטה
3
חותכים חתיכה מהבצק ומרדדים במכונת פסטה עד לעובי אחד לפני הדק ביותר. מניחים את פס הבצק על משטח עבודה מקומח ומסמנים את חציו. מניחים תלוליות מהמילוי במרווחים שווים בצדו האחד של הבצק, מקפלים מעל את הצד השני של הבצק ומהדקים. חותכים לריבועים בעזרת סכין גלגלת משוננת או סכין פיצה רגילה. מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הטורטלי במשך 3 דקות.