מתכון

טפנד זיתים וארוגולה

השילוב של זיתים וארוגולה מוליד ממרח עז טעמים, מריר, מלוח ובעל חריפות מעניינת שמגיעה מהשום, מהעלים ומהצ'ילי

11,831 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
טפנד זיתים וארוגולה של רינת צדוק. צילום: שני בריל
טפנד זיתים וארוגולה של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הממרח מצוין כרוטב פסטה, כמשרה לעוף או לדגים שלמים, בטוסטים וגם כחלק מתערובת של קציצות בשר – זה יוסיף לה מליחות, טעם עשבוני ומרקם עסיסי.

צנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מעבירים את כל החומרים למעט שמן זית למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

2

מוסיפים שמן זית ומערבבים בכף עץ להטמעה. מאחסנים בצנצנת אטומה במקרר עד שבועיים.