מתכון

טראפלס קפה שוקולד

מכינים בבית כדורי שוקולד קפה עשירים

1,813 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
טראפלס קפה שוקולד עשיר של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
טראפלס קפה שוקולד עשיר של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד המריר.

2

מרתיחים את השמנת, הסוכר והנס קפה וטוחנים בבלנדר או במוט בלנדר עם השוקולד המומס והחמאה. יוצקים לתבנית.

3

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

4

יוצרים כדורים בעזרת כפית ומקפיאים.

לציפוי

5

ממסים את השוקולד הלבן.

6

מערבבים את אבקת הסוכר ואבקת הנס קפה. טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד הלבן ובתערובת.