מתכון

טראפלס שוקולד לבן

נשנוש ביתי מתוק שמשלב טעמים של שוקולד לבן וקצת מלח (אל תוותרו עליו!), ומחית וניל שמוסיפה עומק טעמים

24,974 בשלנים התעניינו במתכון זה
טראפלס שוקולד לבן של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
טראפלס שוקולד לבן של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן

ציפוי הקוקוס מביא עוד גוון טעם עדין והכל ביחד יוצר את טראפלס נהדרים, לחג ובכלל.

תבנית בגודל 30X25 ס"מ

שימו לב: הטראפלס מצריכים לילה צינון

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

מניחים בקערה חסינת חום את כל החומרים. מביאים מים לרתיחה בסיר קטן ומעל להבה גבוהה, מנמיכים את הלהבה ומניחים מעל הסיר את הקערה (חשוב להקפיד שתחתית הקערה לא תיגע ישירות במים). מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה וחלקה.

2

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים בתוכה את התערובת. מצמידים לתערובת ניילון נצמד ומעבירים ללילה במקפיא. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים. מצפים בקוקוס טחון ושומרים בקופסה אטומה במקפיא עד כחודש. מוציאים כ־20 דקות לפני ההגשה.