את הטרין הזה לא אופים, אלא רק מרכיבים בתבנית ושולחים למקרר.
תבנית אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר
1
מחממים סיר כבד על להבה גבוהה וממיסים קוביות שומן חזיר. מוסיפים קוביות כתף חזיר ומטגנים כ- 4 דקות מכל צד להזהבה.
2
מכסים את הבשר במים, מוסיפים מלח ושום ומביאים לרתיחה. מבשלים שעתיים-שלוש על להבה נמוכה ללא כיסוי עד שהבשר רך ומתפרק בקלות.
3
מוציאים את הבשר מהנוזלים (שומרים את השום בצד) ומצננים לטמפ' החדר.
מכינים תערובת ברביקיו ומשלימים את הכנת הטרין
4
טוחנים מחית צ'יפוטלה עם סוכר, רוטב וורצ'סטר והשום המבושל עם מוט ריסוק ידני למחית אחידה.
5
מפרקים ידנית את הבשר לפיסות דקיקות, מעבירים לקערה ומערבבים עם תערובת הברביקיו.
6
מרפדים תבנית בניילון נצמד ומשאירים שוליים ארוכים לכיסוי המסה. מסדרים את המסה בתבנית כך שתעלה מעט (כ- 1 ס"מ) מעל שפת התבנית ועוטפים עם הניילון מכל הצדדים. מניחים מעל תבנית כבדה או כל משקולת אחרת ומעבירים למקרר ל- 3 שעות לפחות עד שהטרין מתייצב.
כ- 30 דקות לפני ההגשה
7
מוציאים את הטרין מהמקרר ומעבירים לצלחת הגשה. אוכלים בטמפ' החדר.