תוספת של שרימפס קצוצים מעניקה לטרין מרקם נגיס וצ'אנקי יותר.
לטרין תאילנדי: מחליפים את השמנת המתוקה בחלב קוקוס, מוסיפים חופן בוטנים קצוצים ו- 1/2 צרור בזיליקום תאילנדי. מגישים ליד סלט אטריות שעועית עם הרבה עשבי תיבול, מיץ ליים, סויה ובוטנים קלויים קצוצים.
תבנית טרין או אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2
שמים סלמון, רוטב דגים, מלח, מחית קארי וביצה בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים 2 דקות לקבלת מסה אחידה. מזלפים פנימה בהדרגה שמנת מתוקה וממשיכים לערבל עד שהמסה מגיעה למרקם חלק.
3
מעבירים את המסה לקערה גדולה ומקפלים פנימה שרימפס ועשבי תיבול בעזרת מרית.
4
מרפדים תבנית טרין בניילון נצמד ומשאירים שוליים ארוכים לכיסוי המסה. מעבירים את המסה לתוך התבנית כך שתעלה מעט (כ- 1 ס"מ) מעל שפת התבנית ועוטפים היטב מכל הצדדים.
5
מניחים את תבנית הטרין בתוך תבנית גדולה יותר ויוצקים לתבנית הגדולה מים בגובה 2 ס"מ.
6
אופים 30 דקות עד שהטרין אפוי וקפיצי למגע. מוציאים ומצננים כ- 30 דקות.
7
מניחים על הטרין תבנית כבדה או כל משקולת אחרת ומעבירים למקרר למשך הלילה עד שהטרין מתייצב לחלוטין.
כ- 30 דקות לפני ההגשה
8
מוציאים את הטרין מהמקרר ומעבירים לצלחת הגשה. אוכלים בטמפ' החדר.