החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
פורסים את הבצל לסהרונים דקים, חותכים את הפטריות לחתיכות בינוניות, חותכים את גבעולי הסלרי, פורסים את הגזרים לעיגולים דקים, קוצצים את שיני השום וחותכים את הזוקיני למקלות.
2
מחממים שמן בווק על להבה גבוהה, מוסיפים את הבצל ומקפיצים כדקה. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הגזר, הזוקיני והסלרי ומקפיצים כ-2 דקות עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות והנבטים ומקפיצים כ-3 דקות נוספות. מתבלים בסויה, בצ'ילי ובסילאן ומכבים את האש. מוסיפים את הכוסברה ואת נתחי הטונה מעל.