מתכון

ירקות מוקפצים עם טונה בסגנון אסייתי

נמאס לכם לאכול טונה משעממת אחרי האימון? השפית פרידה רז מציעה לשדרג אותה עם ירקות ותיבול אסייתי

3,397 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
ירקות מוקפצים עם טונה בסגנון אסייתי של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין
ירקות מוקפצים עם טונה בסגנון אסייתי של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

פורסים את הבצל לסהרונים דקים, חותכים את הפטריות לחתיכות בינוניות, חותכים את גבעולי הסלרי, פורסים את הגזרים לעיגולים דקים, קוצצים את שיני השום וחותכים את הזוקיני למקלות.

2

מחממים שמן בווק על להבה גבוהה, מוסיפים את הבצל ומקפיצים כדקה. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הגזר, הזוקיני והסלרי ומקפיצים כ-2 דקות עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות והנבטים ומקפיצים כ-3 דקות נוספות. מתבלים בסויה, בצ'ילי ובסילאן ומכבים את האש. מוסיפים את הכוסברה ואת נתחי הטונה מעל.