מתכון

ירקות מוקפצים עם פטריות מאי-טאקי וטופו

שף אסף מיזלס מקפה לואיז מזמין אתכם למשחק קולינרי יצירתי עם פטריות ומקפיץ אותן באופן יצירתי

14,247 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
ירקות מוקפצים עם פטריות מאי־טאקי וטופושל שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
ירקות מוקפצים עם פטריות מאי־טאקי וטופושל שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים שום, בצל וקולרבי (או גזר) ומאדים 3 דקות. מוסיפים טופו ומאדים 2 דקות נוספות.

2

מוסיפים פטריות, נבטים וכרוב ומאדים 2 דקות נוספות. מוסיפים סויה, ריבה, בצל ירוק, מלח ופלפל, מקפיצים כדקה ומגישים.