מתכון

ירקות צלויים בסילאן, סויה ושמן זית

צולים את כל הירקות (רכים וקשים) יחד. חלקם כמעט נמסים וחלקם נותרים מעט מוצקים. המשחק בין המרקמים מאוד כיפי

41,473 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
ירקות צלויים בסילאן, סויה ושמן זית של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה
ירקות צלויים בסילאן, סויה ושמן זית של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזיגוג

לירקות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את הירקות עם חומרי הזיגוג ומעבירים לתבנית.

3

צולים כ- 50 דקות עד שהירקות מתרככים ומקבלים מעטה מבריק ושחום. שומרים במקרר עד 3 ימים.