מתכון

כבדים מוקפצים ברוטב חמוץ-מתוק

תרד, קשיו, מייפל ולימון כבוש מרכיבים תפאורה מושלמת לארוחה שמנגבים עם חלה

9,379 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
כבדים מוקפצים ברוטב חמוץ-מתוק.  צילום: shutterstock
כבדים מוקפצים ברוטב חמוץ-מתוק. צילום: shutterstock

גיוון: מחליפים את התרד בעלי מנגולד או בשני צרורות של עלי רוקט.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת או בווק, מוסיפים בצל ומטגנים כ-5 דקות על להבה גבוהה עד הזהבה. מוסיפים כבדים ושום ומטגנים 5-4 דקות עד שהם שחומים מבחוץ אך עדיין מעט ורדרדים בפנים.

2

מוסיפים תרד, לימון כבוש, צימוקים ומייפל ומערבבים כ- 3 דקות עד שהתרד נובל. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים קשיו ומגישים.