מתכון

כבדי עוף בשמנת חמוצה וחרדל

זוללים אותה חמה או קרה ישר מהסיר עד שנעלמת הטיפה האחרונה של הרוטב

2,045 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
כבדי עוף בשמנת חמוצה וחרדל. צילום: shutterstock
כבדי עוף בשמנת חמוצה וחרדל. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים קמח, פפריקה, מלח ופלפל שחור בקערה עמוקה.

2

מצפים את הכבדים בתערובת הקמח.

3

מחממים שמן וחמאה במחבת רחבה, מוסיפים בצלים ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב 3-2 דקות עד שהבצלים שקופים.

4

מוסיפים את הכבדים המקומחים למחבת ומטגנים כ- 3 דקות תוך כדי טלטול והקפצת המחבת - לא מערבבים או הופכים את הכבדים בכף כדי שלא יהפכו לעיסה.

5

מערבבים שמנת וחרדל בקערה ומוסיפים למחבת. מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כ- 10 דקות עד שהרוטב עוטף את הכבדים. מערבבים בעדינות מדי פעם. מגישים חם עם פירה או אורז. שומרים עד יומיים בקופסה אטומה במקרר.