החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים קמח, פפריקה, מלח ופלפל שחור בקערה עמוקה.
2
מצפים את הכבדים בתערובת הקמח.
3
מחממים שמן וחמאה במחבת רחבה, מוסיפים בצלים ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב 3-2 דקות עד שהבצלים שקופים.
4
מוסיפים את הכבדים המקומחים למחבת ומטגנים כ- 3 דקות תוך כדי טלטול והקפצת המחבת - לא מערבבים או הופכים את הכבדים בכף כדי שלא יהפכו לעיסה.
5
מערבבים שמנת וחרדל בקערה ומוסיפים למחבת. מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כ- 10 דקות עד שהרוטב עוטף את הכבדים. מערבבים בעדינות מדי פעם. מגישים חם עם פירה או אורז. שומרים עד יומיים בקופסה אטומה במקרר.