מתכון

כבד קצוץ חם עם ביצים עלומות

אם הבראנץ’ נמתח עד הצהריים, הגישו את המנה - בהשראת ארז קומרובסקי - שחיבר בין כבד קצוץ, כרשה וביצים עלומות

4,619 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
כבד קצוץ. צילום: shutterstock
כבד קצוץ. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מאדים כרישה במחבת עם שמן כ- 10 דקות עם מכסה עד שמתרככת. מוסיפים בצל ומאדים עוד 5 דקות עד ששקוף.

2

מסירים את המכסה ומוסיפים כבדים. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שהכבדים, הבצל והכרישה מזהיבים.

3

מעבירים הכל לקרש חיתוך, קוצצים גס בסכין ומעבירים את התערובת החמה לקערת הגשה.

4

מניחים מעל ביצים עלומות חמות, כשהחלמונים זולגים על הכבדים. מגישים מייד עם חלה.