מתכון

הכבד הקצוץ המיתולוגי של דיטה בורנשטיין

המסעדנית הוותיקה חושפת את המתכון למנה שהכי מזוהה איתה - כבד קצוץ עם שומן אווז

19,803 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כבד קצוץ. צילום: Shutterstock
כבד קצוץ. צילום: Shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים בצלים בשומן אווז על אש קטנה עד שהם מזהיבים. מגבירים את האש, מוסיפים כבדים ומטגנים עד שהם משחימים.

2

מקטינים את האש, מוסיפים דבש וממשיכים לבשל עוד כמה שניות עד שהדבר מתאחד עם הכבדים. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.

3

מצננים וטוחנים במעבד מזון או קוצצים ידנית עד לקבלת המרקם הרצוי.