מתכון

כדורי קוקוס ושוקולד מריר

כדורים מתערובת של קוקוס, שקדים טחונים ושוקולד, שהופכת אותם לממתק מושלם (גם) לפסח

21,349 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
כדורי קוקוס ושוקולד מריר מתוך הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה; סטיילינג: עמית פרבר
כדורי קוקוס ושוקולד מריר מתוך הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה; סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

שמים בקערה קוקוס, אבקת שקדים, סירופ מייפל וקרם קוקוס ומערבבים עד שהקוקוס הטחון ואבקת השקדים סופגים היטב את הנוזלים ומתקבלת תערובת אחידה.

2

מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהם מתפזרים בתערובת.

3

מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 4 ס"מ ומיד מגלגלים בציפוי קוקוס כדי שיידבק היטב לכדורים הלחים והרכים. מניחים בצלחת/מגש, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות להתייצבות.

4

שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים.

עטיפת הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה, סטייליניג: עמית פרבר
עטיפת הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה, סטייליניג: עמית פרבר