מתכון

כדורי שוקולד פרלינה עם מלח אטלנטי

מכינים בבית כדורי שוקולד עתירי טעם ומרקמים שלא יביישו את חנות השוקולד היוקרתית ביותר

2,625 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
כדורי שוקולד פרלינה בגוון מלוח של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
כדורי שוקולד פרלינה בגוון מלוח של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד המריר.

2

מערבבים את השוקולד, ממרח הפרלינה והמלח. יוצקים לתבנית.

3

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

4

יוצרים כדורים בעזרת כפית ומגלגלים בברס.