מתכון

כדורי שוקולד פרלינה מצופים קקאו

כדורי שוקולד מריר ענוגים שמשאירים טעם של עוד

2,056 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
כדורי שוקולד פרלינה מצופים קקאו של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
כדורי שוקולד פרלינה מצופים קקאו של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד המריר.

2

מערבבים את כל החומרים (מלבד אבקת הקקאו). יוצקים לתבנית.

3

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

4

יוצרים כדורים בעזרת כפית ומגלגלים אותם באבקת הקקאו.