צולים את הכנפיים פעמיים: בפעם הראשונה עם שמן זית ותבלינים עד שהן כמעט מוכנות, ובפעם השנייה בציפוי פרמזן, שום ובזיליקום עד להזהבה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי הראשון
לציפוי השני
אופן ההכנה
1
מוציאים את הכנפיים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
2
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
3
שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
4
מערבבים את חומרי הציפוי הראשון בקערה גדולה, מוסיפים את הכנפיים, מערבבים ומניחים בתבנית.
5
צולים כ-30 דקות עד שהכנפיים מתחילות להזהיב.
6
מערבבים את חומרי הציפוי השני בקערה, מגלגלים את הכנפיים הצלויות בתערובת ומחזירים לתבנית. צולים עוד 10 דקות עד שהכנפיים זהובות ומגישים מייד.