מתכון

כנפיים בפרמזן ושום

פריכות וטעימות ונאכלות כמו חטיף

22,255 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
כנפיים בפרמזן ושום של שי לי ליפא. צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן
כנפיים בפרמזן ושום של שי לי ליפא. צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן

צולים את הכנפיים פעמיים: בפעם הראשונה עם שמן זית ותבלינים עד שהן כמעט מוכנות, ובפעם השנייה בציפוי פרמזן, שום ובזיליקום עד להזהבה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי הראשון

לציפוי השני

אופן ההכנה

1

מוציאים את הכנפיים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.

4

מערבבים את חומרי הציפוי הראשון בקערה גדולה, מוסיפים את הכנפיים, מערבבים ומניחים בתבנית.

5

צולים כ-30 דקות עד שהכנפיים מתחילות להזהיב.

6

מערבבים את חומרי הציפוי השני בקערה, מגלגלים את הכנפיים הצלויות בתערובת ומחזירים לתבנית. צולים עוד 10 דקות עד שהכנפיים זהובות ומגישים מייד.