מתכון

כנפיים חריפות בסגנון תאי

במהלך האפייה המרינדה הופכת לזיגוג, שבו משקים את הכנפיים עד שנצבעות בצבע אדום בוהק ומקבלות מעטפת מתקתקה-חריפה

16,460 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
כנפיים חריפות בסגנון תאי של אריק פורת. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
כנפיים חריפות בסגנון תאי של אריק פורת. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

לפני הצלייה משרים את הכנפיים בקארי אדום, חלב קוקוס, ליים ודבש.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה גדולה, מוסיפים את הכנפיים, מערבבים ומשרים לילה במקרר.

2

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

מניחים את הכנפיים בתבנית עם המרינדה והנוזלים שהופרשו במהלך ההשריה.

4

צולים 40-35 דקות עד שהכנפיים מוכנות. מדי פעם מברישים את הכנפיים במרינדה לקבלת זיגוג אדמדם ויפה.