מתכון

כנפיים “ספריבס”

מי שאוהב ספריבס יאהב את הכנפיים הללו: פריכות, מתוקות ודביקות

5,366 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
כנפיים “ספר ריבס”. צילום: shutterstock
כנפיים “ספר ריבס”. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לריבת ג'ינג'ר

אופן ההכנה

לריבת ג'ינג'ר

1

מביאים לרתיחה 200 גרם קוביות ג’ינג’ר מסוכר בסיר קטן עם מים עד לכיסוי. מבשלים 10 דקות על להבה נמוכה וטוחנים במוט ריסוק או במעבד מזון. מעבירים לצנצנות. נשמר המון זמן במקרר.

לכנפיים

2

מערבבים קטשופ עם רוטב צ’ילי וריבה בקערה גדולה. מוסיפים את הכנפיים, מכסים בניילון נצמד ומשרים לפחות 3 שעות במקרר.

3

מחממים תנור ל-160 מעלות.מניחים בתבנית את הכנפיים עם המרינדה, מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואוטמים הרמטית. אופים שעה וחצי.

4

מסירים את הכיסוי ואופים בחום עליון או ב-200 מעלות עוד 20 דקות.

5

בודקים שהמרינדה התקרמלה והכנפיים פריכות, מצננים דקתיים ומגישים.