מתכון

כנפי בופאלו

נראה שהמתכון לכנפיים ברוטב ברביקיו עם חמאה נולד בבופאלו שבניו יורק. כאן בשני סגנונות — טיגון עמוק או אפייה

34,636 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
כנפי בופאלו. צילום: shutterstock
כנפי בופאלו. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מחממים את חומרי הרוטב בסיר עד לסף רתיחה, מערבבים היטב ומניחים בצד, כך שהוא נשאר חמים.

2

מחממים שמן לטיגון עמוק עד שהשמן חם אבל לא מעשן. מייד.

3

מניחים קמח בקערה גדולה או בשקית, מוסיפים את הכנפיים, מצפים ומנערים את עודפי הקמח.

4

מטגנים את הכנפיים במחזורים, 8-7 דקות בכל פעם, עד הזהבה. מוציאים למסננת. טובלים ברוטב, מעבירים לקערה ומגישים

לגרסת התנור

5

מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו. אופים כנפיים נקיות 35 דקות להזהבה,

6

מזלפים על הכנפיים את הצ’ילי המתוק והברביקיו (ללא המרגרינה) ואופים עוד 8 דקות.