החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים את חומרי הרוטב בסיר עד לסף רתיחה, מערבבים היטב ומניחים בצד, כך שהוא נשאר חמים.
2
מחממים שמן לטיגון עמוק עד שהשמן חם אבל לא מעשן. מייד.
3
מניחים קמח בקערה גדולה או בשקית, מוסיפים את הכנפיים, מצפים ומנערים את עודפי הקמח.
4
מטגנים את הכנפיים במחזורים, 8-7 דקות בכל פעם, עד הזהבה. מוציאים למסננת. טובלים ברוטב, מעבירים לקערה ומגישים
לגרסת התנור
5
מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו. אופים כנפיים נקיות 35 דקות להזהבה,
6
מזלפים על הכנפיים את הצ’ילי המתוק והברביקיו (ללא המרגרינה) ואופים עוד 8 דקות.