החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה בסיר את כל חומרי המשרה למעט קורנפלור ורוטב פלפלים. מבשלים על להבה בינונית 25 דקות עד שהרוטב מצטמצם מאוד ומסמיך.
2
מוסיפים קורנפלור מדולל במים ומערבבים דקה להסמכה. מוסיפים רוטב סריראצ'ה, מערבבים ומסירים מהכיריים.
3
משרים את הכנפיים ברוטב למשך שעתיים.
4
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5
מעבירים את הכנפיים עם הרוטב לתבנית.
6
אופים 35-30 דקות עד שמשחים. מדי פעם הופכים את הכנפיים בתוך הרוטב.
7
מעבירים לצלחת עמוקה ומגישים.