מתכון

כנפי עוף ברוטב טריאקי-סריראצ'ה

רוטב סריראצ'ה חריף ורוטב טריאקי מתקתק מאחדים כוחות והופכים לסופר-רוטב, שמתפקד גם כמשרה וגם כזיגוג שחום ומגרה

27,641 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
כנפי עוף ברוטב טריאקי-סריראצ'ה. צילום: דניאל לילה
כנפי עוף ברוטב טריאקי-סריראצ'ה. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר את כל חומרי המשרה למעט קורנפלור ורוטב פלפלים. מבשלים על להבה בינונית 25 דקות עד שהרוטב מצטמצם מאוד ומסמיך.

2

מוסיפים קורנפלור מדולל במים ומערבבים דקה להסמכה. מוסיפים רוטב סריראצ'ה, מערבבים ומסירים מהכיריים.

3

משרים את הכנפיים ברוטב למשך שעתיים.

4

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

5

מעבירים את הכנפיים עם הרוטב לתבנית.

6

אופים 35-30 דקות עד שמשחים. מדי פעם הופכים את הכנפיים בתוך הרוטב.

7

מעבירים לצלחת עמוקה ומגישים.