הכי טעים לאכול לצד סלט עגבניות פשוט עם הרבה כוסברה קצוצה ושמן זית.
טיפ: אם תכולת המחבת מתחילה להיחרך, מכבים את הלהבה, יוצקים מיץ לימון, ממתינים 3 דקות ואז ממשיכים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת במחבת ומניחים על הלהבה הכי גדולה.
2
סוחטים מיץ מלימון אחד על כל הכנפיים. מדי פעם מנערים, כדי למנוע הידבקות. כשהמחבת יבשה, סוחטים עוד לימון באופן שווה על כל הכנפיים, וכך ממשיכים במשך 12 דקות.
3
הופכים את הכנפיים ומגררים מעליהן קליפה מלימון אחד.
4
מוסיפים שום ופטרוזיליה, סוחטים עוד לימון ונותנים לו להיספג.