מתכון

כרובית בטחינה של רביבה וסיליה

מתכון קליל, מהיר ומנצח למנה הישראלית הכל כך אהובה ובריאה

71,497 בשלנים התעניינו במתכון זה
כרובית בטחינה של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני
כרובית בטחינה של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערית טחינה עם מים, מלח, שום ומיץ לימון.

2

מפרידים את הכרובית לפרחים ומטגנים בשמן עמוק.

3

מערבבים את הכרובית המטוגנת עם הטחינה. מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים פרוסת בצל. מפזרים מעל פטרוזיליה וקליפת לימון.