מתכון

כרובית טנדורי

את הכרובית עוטפים בתבלינים הודיים ומעבירים אותה טיגון קצר, השומר על מרקמה המוצק ועל טעמה הרענן

15,962 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
כרובית טנדורי של דורון בר און. צילום: דניאל לילה
כרובית טנדורי של דורון בר און. צילום: דניאל לילה

מגישים אותה עם יוגורט גרוזיני שנקרא מצוני, אבל אפשר להגיש לצד כל יוגורט שאוהבים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת רחבה ומטגנים כרובית כ- 5 דקות על להבה גבוהה עד שהיא מתרככת מעט אך שומרת על פריכותה. מפזרים מעל טנדורי ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.

2

מעבירים לקערה ומוסיפים צימוקים או חמוציות, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.

להגשה

3

מסדרים מצע של רוקט או ארוגולה על צלחת הגשה. מניחים מעל את שבבי הכרובית ויוצקים מעט יוגורט בצד.