מגישים אותה עם יוגורט גרוזיני שנקרא מצוני, אבל אפשר להגיש לצד כל יוגורט שאוהבים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת רחבה ומטגנים כרובית כ- 5 דקות על להבה גבוהה עד שהיא מתרככת מעט אך שומרת על פריכותה. מפזרים מעל טנדורי ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
2
מעבירים לקערה ומוסיפים צימוקים או חמוציות, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.
להגשה
3
מסדרים מצע של רוקט או ארוגולה על צלחת הגשה. מניחים מעל את שבבי הכרובית ויוצקים מעט יוגורט בצד.